Partizan povećao šanse ka Top 8: Šta je najvažnije u pobedi protiv Efesa?

Crno-beli su na krilima publike savladali nekadašnjeg dvostrukog šampiona

29.02.2024. 22:51
  • Podeli:
Larkin i Panter-65e0ebcc7629b.webp Foto: Euroleague

Partizan je pred 20.000 svojih navijača, u gromoglasnom ambijentu Grobara, savladalo Efes sa 100:90 i povećao svoje šanse za plasman u Top 8 Evrolige. 

Crno-beli se sada nalaze na granici mogućnosti da se nađu na osmom mestu na tabeli do kraja razigravanja, ali je najvežanije da prilika postoji. 

Tim Željka Obradovića, posle 27 odigranih kola, ima skor od 13 pobeda i 14 poraza, a Efes je na skoru 11 pobeda i 16 poraza. Ovog puta Partizanu je bila važna i koš razlika, a ovom pobedom su je dobili. 

Uspeli su Aleksa Avramović i njegovi saigrači da savladaju Turke sa 10 poena razlike i u eventualnom međusobnom krugu budu bolji na kraju od Efesa, jer su u Istanbulu na prvom meču poraženi sa šest poena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()