Partizan privremeno ostaje bez igrača pred početak Evrolige i zarađuje 1.000.000 dolara

Fenomenalan posao za beogradski tim potvrdio je Šems Čaranija.

02.10.2024. 08:29
  • Podeli:
duan vašingtn-66fce87a56073.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Spekulisalo se prethodnih dana da bi Partizan mogao dodatno da zaradi "trejdom" Duana Vašingtona i to se i dogodilo. Uz to, crno-beli neće ni ostati bez košarkaša.

Fenomenalan posao za beogradski tim potvrdio je Šems Čaranija, koga ćemo u narednom periodu konstantno čuti posle penzionisanja Adrijana Vojnarovskog. Bek je deo trejda Njujork Niksa i Minesote Timbervulvs u čijem epicentru je Karl Entoni Tauns.

Niksi su morali da iskoriste još nekog igrača za ovaj posao kako bi brojke plata u seleri kepu bile dobre i tako iskoristili Vašingtonov ugovor i trejdovali ga u Šarlot Hornetse. Na kraju Hornetsi dobijaju tri pika druge runde, ali i Dakuana Džefrisa, Čarlija Brauna i Vašingtona, Taus ide u Njujork, dok su u Minesoti završili Džulijus Rendl i Donte DiVinćenco.

Sada sledi i potez Šarlota koji je najavljen, odnosno otpuštanja Duana, a onda će on potpisati novi ugovor sa Partizanom. Sada samo ostaje pitanje kada će se sve okončati i na koliki period će tim Željka Obradovića ostati uskraćen za igrača.

Prema dostupnim informacijama koje kruže u Americi, Partizan bi od čitavog posla mogao da inkasira i do 1.000.000 dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()