Partizan pronašao pojačanje u NBA ligi

Doskorašnji košarkaš Sakramenta igra na više pozicija

10.08.2023. 15:54
  • Podeli:
Pi Džej Dozijer-64d4ebf60b712.webp Foto: Profimedia

Pi Džej Dozijer je novo pojačanje Partizana. Amerikanac je dogovorio ugovor sa crno-belima na jednu sezonu, prenosi Mozzartsport. 

Na košarkaškom tržištu Evrope teško je naći adekvatno pojačanje, a da je slobodno. Šampion ABA lige u potragu je krenuo preko okeana i pronašao doskorašnjeg igrača Sakramento Kingsa.

Dozijer pokriva pozicije beka i krila, ali i plejmejkera i svuda, osim u Denver Nagetsima, imao je ulogu epizodiste. Dok je bio saigrač sa Nikolom Jokićem uglavnom je imao 15 minuta na terenu, a u sezoni 2020/21 bio je i na vrlo dobrom proseku od 7,7 poena i 3,6 skokova.

Na NBA draft izašao je 2017. međutim nije bio izabran. Nastupao je i za Oklahomu i Boston, kao i nekoliko ekipa u Dži ligi.

Dozijer će uskoro i zvanično postati treće pojačanje Partizana. Pre njega su u tim Željka Obradovića došli Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()