Peh za Zvezdu: Nedović pod upitnikom za Igokeu?

Meč se igra u subotu od 18 časova i 30 minuta

11.10.2024. 16:15
  • Podeli:
Nemanja Nedovic-655688403e58b.webp Foto: Profimedia

Sve je zabrinuo trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos kada je rekao da je bek crveno-belih, Nemanja Nedović doživeo povredu. Ipak, navijači mogu odahnuti, jer nije u pitanju ništa ozbiljno.

Bio bio veliki hendikep za srpskog i regionalnog šampiona da ne može da računa na bivšeg reprezentativca Srbije. Ali, kako saznaje Meridian sport, povreda mišića noge je lakše prirode i kako se situacija odvija, sve ide u pravcu da će biti spreman za duplo kolo Evrolige – u kojem Zvezda igra protiv Fenerbahčea i Barselone.

Jedino  što je jedino neizvesno je da li će biti u sastavu za utakmicu ABA lige protiv Igokee, koja je na programu u subotu od 18 časova i 30 minuta.

 Janis Sferopulos će u dogovoru sa medicinskim timom doneti odluku na dan utakmice, saznaje Meridian sport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()