Pešić iskren o klupi reprezentacije: "Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu"

Kako je istakao o svemu je razgovarao i sa novim predsednikom Košarkaškog saveza, Nebojšom Čovićem

05.10.2024. 11:18
  • Podeli:
oi 2024, svetislav pešić - 3 avg 2024 - foto Reuters (3)-66ae9624511ac.webp Foto: Reuters

Iskusni stručnjak Svetislav Pešić nije promenio svoj stav o ostanku na klupi Košarkške reprezentacije Srbije.

"Imam neke druge planove u životu želim nešto drugo da radim. Nemam 57 nego 75 godina. Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu ni prema kome", rekao je Pešić za "Sport Klub" i dodao:

"Ono što osećam je samo odgovornost prema igračima sa kojima sam radio u predthodne tri godine i to je ono što meni ‘smeta‘ u mojoj definitivnoj odluci".

Razgovarao je i sa Nebojšom Čovićem, novim predsednikom KSS.

"Čoviću sam već rekao novi predsednik, novi tim, novi potpredsednici, sve novo, početak novog novog olimpijskog ciklusa, novi trener, novo sve. Ne bežim od toga pomognem Čoviću i novom treneru koliko im pomoć od mene treba. Ništa novo nemam da saopštim", zaključio je Pešić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()