Petrušev srušio prvaka Evrope pa poručio: "Želim samo jedno"

On je za 26 minuta u igri postigao 18 poena i imao je osam skokova

30.09.2024. 10:28
  • Podeli:
filip petrušev, kk olimpijakos - 18 jan 2024 - profimedia-66315d5fb3710.webp Foto: Profimedia

 Košarkaši Olimpijakosa osvojili su Superkup Grčke, pošto su večeras na Rodosu pobedili Panatinaikos rezultatom 86:85.    

Najefikasniji u ekipi Olimpijakosa bio je Saša Vezenkov sa 20 poena. Srpski košarkaš Filip Petrušev je za 26 minuta u igri postigao 18 poena i imao je osam skokova.

"Odigrali smo dobru odbranu, jer Panatinaikos ima dobre bekove poput Grenta, Slukasa i Nana. Mi imamo 15 sjajnih igrača i učimo jedni od drugih. Igraćemo dobru košarku", rekao je Petrušev posle trijumfa.

Jasno je Srbin stavio do znanja da mu pozicija koju igra nije bitna, jer je željan minutaže.

"Nije me briga da li ću igrati '4'' ili '5', samo želim da igram. Prošle godine nisam mnogo igrao, želim da doprinesem ekipi", poručio je Petrušev.

Podsetimo, nakon Olimpijskih igara se puno pričalo i pisalo o povratku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, ali do toga nije došlo, baš zbog povreda Nikole Milutinova i Mustafa Fala u Olimpijakosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()