Pomama za Vembenjamamom ne prestaje: Pune tribine navijača Sparsa na treningu

Poredi se sa dolaskom Lebrona Džejmsa u NBA ligu

08.10.2023. 11:23
  • Podeli:
Viktor Vembanjama-6522750a729bc.webp Foto: AP Photo/Eric Gay/Tanjug

Vembemanija u San Antoniju ne prestaje. Navijači Sparsa ne mogu da dočekaju početak nove sezone u NBA ligi da vide svog novog ljubimca - Viktora Vembenjama. Toliko su nestrpljivi da du tribine dvorane ispunili tokom treninga mladog Francuza. 

Sportski analitičari u SAD ne pamte ovoliku pomamu javnosti za nekim, pa se pominje da je ona prevazišla i dolazak Lebrona Džejmsa u Klivlend. 

San Antoio Sparsi su održali otvoren trening za navijače, a potpuna ludnica je nastala kada je mladi Francuz ušao na teren. Ljudi blizu ulaza su krenuli da skaču i nagrnuli na ogradu kako bi mu pružili ruku.

Vembi je bio spreman na "cirkus" koji NBA donosi i sve lepo prihvatio, a kako informacije kruže na ovom treningu je bilo oko 14 hiljada navijača, što zvuči neverovatno.

Očekivanja od Vembenjama su ogromna, baš kao i pritisak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()