Ponovo se igra ABA Superkup

Igraće se u septembru, po istom sistemu kao i plej-of ABA lige 1. sa 8., 2. sa 7., 3. sa 6., 4. sa 5.

20.07.2023. 15:44
  • Podeli:
lopta-aba-liga-foto-profimedia.jpg

Posle četiri godine regionalna ABA liga, u novoj sezoni, vraća takmičenje Superkup.

Na ABA Superkupu učestvovaće najboljih osam ekipa iz prošle sezone, a to su: Partizan, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita Olimpija, FMP, Mega, Zadar i Studentski centar, saznaje i prenosi "Mozzartsport".

Kako se navodi domaćin bi trebalo da bude ekipe Budućnosti. Turnir će se održati u Podgorici, od 18. do 20. septembra, a igraće se po istom sistemu kao i plej-of ABA lige 1. sa 8., 2. sa 7., 3. sa 6., 4. sa 5.

To znači da bi snage odmerili Partizan - Studentski centar, Crvena zvezda - Zadar, Budućnost - Mega, Cedevita Olimpija - FMP.

Podsetimo, u prethodna tri izdanja ABA Superkupa osvajači su bili različiti - zagrabačka Cedevita, Crvena zvezda i Partizan.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()