Porter: Jokić mi je rekao da je u Srbiji pio šest piva dnevno, verovatno loptu nije pipnuo

Ranije je bio dobar, ali nije bio ovoliko zainteresovan, kaže igrač Denvera o srpskom centru

30.11.2023. 09:08
  • Podeli:
nikola_jokic_M.M.ATAImages (1)-649fe6b73473d.webp Foto: M.M./ATAImages

Košarkaš Denver Nagetsa Majkl Porter je govorio o svom razgovoru sa Nikolom Jokićem, kako mu se srpski košarkaš hvalio da je pio šest piva dnevno tokom leta.

"Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra. Odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver", izjavio je Majkl Porter.

Igrač Denvera je nastavio da priča šta je Jokić radio tokom leta u Srbiji. 

"On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikada video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Nas dvojica imamo vrhunsku hemiju, kad on baca lobove za zakucavanja", bio je Porter iskren do kraja

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()