Postalo je zvanično: Luka Vildoza u Panatinaikosu

Ekipa iz OAKA arene naredne sezone "puca" na titulu Grčke, ali i mnogo bolje rezultate u Evroligi

26.06.2023. 15:55
  • Podeli:
Luka Vildoza-1667249706572.webp Foto: Euroleague

Luka Vildoza (27) je napustio Crvenu zvezdu i postao je, zvanično, igrač Panatinaikosa.

Argentinac je u Atini potpisao trogodišnji ugovor sa Zelenima, što su potvrdili i njegov sada već bivši, ali i aktuelni klub. 

Crvena zvezda podseća da je argentinski košarkaš sa "crveno-belima" osvojio prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća.

"Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Luki na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Panatinakos ima velike ambicije za naredne sezone što je potvrdio i novi trofejni trener Ergin Ataman. Pre Vildoze potpisao i dvogodišnji ugovor sa Kostasom Antetokunmpom

Ekipa iz OAKA arene naredne sezone "puca" na titulu Grčke, ali i mnogo bolje rezultate u Evroligi - želja Atamana je da svrgne večitog rivala Olimpijakos sa vrha.

Vildoza je, posle kratke avanture u NBA ligi, stigao u Crvenu zvezdu. Prethodne sezone imao je prosek od 12,6 poena, 3,9 asistencija, 2,5 skokova i 1,4 ukradene lopte po utakmici u 29 evroligaških nastupa. U sezoni 2022-23 u ABA ligi prosečno je beležio 9,5 poena, 3,8 asistencija, 1,6 skokova i 1,4 ukradene lopte po meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()