Postoje stvari bitnije od košarke: Kajl Gaj postao otac tokom utakmice u Areni, pa u hodniku "upoznao" sina

Zauvek će pamtiti vikend u Beogradu

29.04.2024. 09:40
  • Podeli:
kajl gaj-662f4e70bc30f.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Košarkaši Tenerifea se nisu baš najslavnije proveli ovog vikenda u Beogradu, gde su poraženi u finalu FIBA Lige šampiona od Unikahe, međutim, njihov igrač Kajl Gaj će ova dva dana u srpskoj prestonici pamtiti do kraja života.

Nije njegova ekipa uspela da dođe do trofeja, bila je blizu, ali, američki košarkaš je tokom utakmice shvatio da postoje i vrednije stari od košarke.

Kajl Gaj je tokom utakmice u Beogradu postao otac, pošto se njegova izabranica porodlia i na svet donela Džonsa Gaja, s kojim je Kajl "razgovarao" tek nakon meča, kada je viđen kako sedi u hodniku Arene.

"Postoje stvari bitnije od košarke. Kajl Gaj upoznaje Džonsa Gaja, po prvi put. Čestitamo, tatice", napisali su iz Tenerifea u svojoj objavi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()