Potvrđeno: Mirotić propušta meč sa Partizanom u Beogradu

Povreda je ozbiljnija nego što se mislilo

04.12.2023. 08:29
  • Podeli:
profimedia-0745147560 nikola mirotic-64f782f82ffec.webp Foto: Profimedia

Nikola Mirotić neće biti u sastavu Olimpije iz Milana na meču protiv Partizana, koji je na programu Evrolige u četvrtak 7. decembra.

Prema informacija iz Italije, nekadašnji reprezentativac Španije biće odsutan sa parketa oko mesec dana zbog povrede. Mirotić ima problem sa zapaljenjem leve ahilove tetive i izgleda da je situacija prilično ozbiljna.

Mirotić nije propustio nijednu utakmicu ove sezone u Evroligi, iako je prethodnih nedjelja često imao problema sa povredom. Učinak u elitnom takmičenju mu je odličan: 17,6 poena, 6,2 skoka i 1,6 asistencija po meču.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()