Poznat termin finala Svetskog prvenstva: Srbija čeka rivala u nedelju

Plavi čekaju Nemačku ili SAD

08.09.2023. 14:23
  • Podeli:
Tan2023-09-0512582187_9 srbija mundobasket košarkaška reprezentacija foto AP PhotoMichael Conroy-64f77841af177.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Srbija se prva plasirala u finale Svetskog prvenstva u Manili i pre imena protivnika saznala je termin u kom će igrati za zlatnu medalju. 

Organizatori takmičenja odlučili su da se poslednja utakmica igra u nedelju, od 14:40 po srednjeevropskom vremenu. 

To je inače udarni večernji termin po lokalnom vremenu, koji je u eliminacionoj fazi pripadao selekciji SAD. 

Ko će biti rival Srbije odrediće drugo polufinale u kojem se sastaju Amerika i Nemačka.

U timu Srbije zlato sa Svetskog prvenstva ima samo selektor Svetislav Pešić, koje je osvojio sa reprezentacijom 2002. godine u Indijanapolisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()