Predivan gest: Evo zašto je Nemanja Nedović promenio broj na dresu

On trenutno nije sa timom Crvene zvezde na VTB kupu

13.09.2024. 13:21
  • Podeli:
nemanja nedovic Bane T. Stojanovic ATA Images-66e41fc94c3fb.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Miljenik navijača Crvene zvezde, Nemanja Nedović je odgovarao na pitanja za zvanični nalog Evrolige. Između ostalog je otkrio i zašto je promenio broj na dresu.

On je prethodnih sezona nosio broj 26, dok za novu sezonu na njegovom dresu stoji broj 36.

Naime, njegova ćerka Talija je rođena trećeg juna, pa zato eksplozivni bek ima baš ove brojke na dresu.

On trenutno nije sa timom Crvene zvezde na VTB kupu, i za sada nema nikakvih informacija da li će biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu za početak takmičenja u ABA i Evroligi, mada bi trebalo da bude sve u redu.

Nedović je prethodne sezone beležio 14.3 poena, 1.9 skokova i 2.6 asistencija u proseku u Evroligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()