Predsednički izbori pomeraju derbi u Podgorici

Iako ABA liga i dalje drži utakmicu po predviđenom kalendaru, jasno je da se traži novi termin

12.03.2023. 16:25
  • Podeli:
kos-i-lopta-foto-slavko-midzir-pixsell.jpg

Derbi meč 22. kola košarkaške ABA lige između Budućnosti i Partizana, koji je na programu 19. marta u 21 čas u Podgorici, biće odložen zbog predsedničkih izbora zakazanih u Crnoj Gori, prenosi portal Radio Televizije Crne Gore.

Na zvaničnom sajtu ABA lige zvanično stoji da će utakmica biti odigrana kako je i ranije predviđeno 19. marta. U nedelju 19. marta biće održani izbori za predsednika Crne Gore.

"Iako ABA liga i dalje drži utakmicu po predviđenom kalendaru, jasno je da se traži novi termin, a prema propozicijama regionalne lige učesnici Evrolige igraju svoje mečeve nedeljom ili ponedeljkom", navodi se na sajtu RTCG.

Crnogorski mediji navode da je najrealnije da se ovaj duel odigra nakon završetka regularnog dela ABA lige, a pre početka plej-ofa.

"Ponedeljak, 20. mart nije realna opcija, jer košarkaše Budućnosti dan kasnije očekuje duel sa Gran Kanarijom. Partizanu nije prihvatljivo pomeranje utakmice za petak ili subotu, jer crno-beli u četvrtak igraju meč Evrolige protiv Efesa u Istanbulu", navodi se na sajtu RTCG.

Partizan je trenutno prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i dva poraza, dok je Budućnost treća sa skorom 15/6. Crno-beli će ponedeljak u derbi meču 21. kola ABA lige dočekati Crvenu zvezdu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()