Preminuo brat doskorašnjeg igrača Panatinaikosa: Ubila ga žena na žurki

Do opšteg meteža došlo je dva sata posle ponoći

01.08.2023. 10:35
  • Podeli:
hitna_pomoc_foto_pixabay.jpg Foto: Pixabay

Tragična žurka Dvejna Bejkona u Lejklendu. Američki košarkaš, doskorašnji igrač grčkog Panatinaikosa, bio je domaćin na zabavi koju je na Floridi napravio i na kojoj je promovisan album njegovog brata, repera Rahima Bejkona "Toking čens 3" (Talking chances 3). Parti je kao epilog dobrog povoda imao ubistvo. 

Do opšteg meteža došlo je dva sata posle ponoći, kada je vlasnik objekta Žian Ženg hteo da se žurka završi. Nezadovoljni, sigurno i pijani, gosti su se pobunili, a na iznenađenje mnogih došlo je do pucnjave.  U toj pucnjavi Rahim Bejkon je pogođen. Na putu do bolnice je preminuo.

Policija je uhapsila Džamilu Džonson (23), a pištolj iz koga je pucala ukraden je 2015. godine. Ona je u zatvoru, sudiće joj se za ubistvo i za nelegalno posedovanje oružja.

Rahim Bejkon, poznatiji kao "350 Heem", imao je dugu muzičku karijeru i blisku vezu sa bratom. Često je na svojim nastupima bio u dresu Panatinaikosa. 

Dvejn Bejkon, nakon dve godine na koledžu Florida, draftovan je od strane Šarlot Hornetsa, a posle tri godine u tom timu preselio se u Orlando. Kada nije imao više NBA ponuda u sezoni 2021/22 zaigrao je za Monako, da bi prošlu sezonu proveo u Panatinaikosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()