Pronađeno telo nestalog, bivšeg, košarkaša CSKA: Nestao u januaru

Pojavljivale su se od početka godine neproverene informacije

19.03.2024. 16:32
  • Podeli:
košarkaška lopta - profimedia-658ef907289b4.webp Foto: Profimedia

Bivši košarkaš juniorskog pogona CSKA Moskva Anton Petuhov nestao je u Krasnojarsku u januaru, a sada je pronađeno njegovo beživotno telo.

Ruska novinska agencija "RIA Novosti" nije objavila više detalja, osim da je telo 20-godišnjeg Petuhova "pronađeno u Jemaljjanovskom rejonu krasnojarskog kraja".

Nekoliko dana posle nestanka pojavila se informacija u ruskim medijima da je lokalna policija videla kako "pada sa mosta u reku", ali nije bilo dokaza da li se radilo o slučajnom padu ili samoubistvu.

Košarkaš Barnaula je napustio kuću u noći između 30. i 31. decembra 2023. i do danas mu se gubio trag.

Anton Petuhov je igrao za CSKA junior i bio šampion juniorske VTB lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()