Propuštena prilika Partizana: Realu trebalo tri minuta za prekoret

Španci na visini zadatka u svakom segmentu igre

21.03.2024. 22:23
  • Podeli:
Partizan Real Madrid-65fca122d8b25.webp Foto: Profimedia

Koliko je Partizan bio dobar protiv prvaka Evrope u prvom poluvremenu, toliko se nije snašao kada su igrači Real Madrida stigle okrepljene sa odmora u drugo poluvreme. Na kraju su Španci slavili u prepunoj "Štark areni" navijača koji im nisu bili naklonjeni - 76:88 (13:13, 18:20, 23:35, 22:22 ).

Ovakav poraz može baš da boli. Bili su crno-beli ravnopravi u prvih 20 minuta i na krilima svojih Grobara predstavljali problem za ekipu Ćus Matea. Egal se sve vreme igrao, a najviše se isticao Frenk Kaminski... 

Stiglo je poluvreme... A ono je, ispostaviće se, odgovaralo igračima Reala. Vratili su se maksimalno motivisani da se suprotstave i rivalu i publici i da prekorenu meč. Predvođeni organizacijom napada Fakunda Kampaca napravili su seriju od 0:16 kada su sa 54:52 odleteli do 54:68 krajem treće četvrtine. Preokrenuli su i potpuno uzeli utakmicu pod svoju kontrolu.

U nastavku je razlika sve veme bila dvocifrena.

Kevnin Panter je tokom svojih 25 minuta na terenu bio potpuno odsečen od tima. Nije se istakao jer je odbrana Reala delovala kao da je fokusirana samo na njega. Posle svega šta se dešavalo prošle sezone znali su gosti od koga može da dođe najveća opasnost. Uspeli su u nameri - blokirali su kapitena Partizana...

Pokušao je Amerikanac da se razigra, kada ga je preuzeo Jabusele. Vezao je trojku i dva plus jedan, ali je uspevao samo da razdrma nadu, ne i da spusti na jednocifrenu razliku. 

Real je predvodio Mario Hezonja sa 25 poena. 

Real Madrid je bio na visini zadatka u svakom segmentu igre. Utakmicu su završili sa samo četiri izgubljene lopte i 22 asistencije.

Upisan je još jedan poraz Partizana, ali šanse za plasman dalje još postoje. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()