Prvi poraz na pripremama: Orlovi prokockali "plus 17" i izgubili od Italijana

Srbija je juče u prvom meču pobedila Grčku 71:64

09.08.2023. 21:15
  • Podeli:
KKS košarlaši srbije-64d3dfd2b7d64.webp Foto: Košarkaški savez Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je večeras od Italije 89:88 u drugom meču na Akropolis kupu u Atini.

Srbija je juče u prvom meču pobedila Grčku 71:64.

Srpski tim sjajno je otvorio meč, imao čak 17 poena prednosti u prvoj četvrtini (28:11), ali su se Italijani vratili i na kraju pobedili.

Bogdan Bogdanović imao je šut za pobedu, ali nije pogodio.

Kod Srbije najefikasniji bio je Nikola Jović sa 18 poena, Bogdanović je ubacio 14, Vanja Marinković 12, a Marko Gudurić 11 poena.

Za Italiju Simone Fontekio postigao je 13, Mateo Spanjolo 12, a Ahile Polonara 11 poena.

U poslednjem meču na turniru sutra se sastaju Grčka i Italija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()