Razlika je očigledna: Partizan bolji od gradskog rivala

Dabl-dabl Balše Koprivice

17.03.2024. 08:24
  • Podeli:
Partizan FMP-65f69aad805bc.webp Foto: ABA league/Dragana Stjepanovic

Košarkaši Partizana pobedili su na domaćem terenu ekipu FMP rezultatom 88:57 u utakmici 23. kola ABA lige.

Nakon ove pobede Partizan ostaje na 3. poziciji na tabeli sa skorom 17/6, dok je ekipa FMP sada na 12. mestu sa skorom 7/16.

Najbolji u domaćem timu bio je Balša Koprivica sa 13 poena i 10 skokova, dok je Pi-Džej Doužer dodao 10 poena, pet skokova i sve asistencije.

U timu FMP istakao se Jovan Novak sa 13 poena i četiri asistencije.

Košarkaši Partizana su bolje otvorili meč i poenima Anđušića uspeli da dođu do prednosti od osam poena. Razigrani Rebec je na drugoj strani donosio poene svom timu i tako ih održavao u meču. 

Tokom druge deonice crno-beli su odbranu zaigrali agresivnije i tako uspeli da preko tranzicije dođu do dvocifrene prednosti. Partizan je meč prelomio u svoju korist početkom drugog poluvremena. Serijom 16:4 domaći košarkaši su odredili pobednika.

Stiče se utisak da je na ovom meču, u crno-beloj publici, bilo više navijačica od navijača, svih uzrasta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()