Real stiže u Beograd: Ponitka zna kada Partizan može da igra ravnopravno sa svima

Drugačiji su od Baskije, smatra Pi Džej

20.03.2024. 20:19
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-65fafa51d09b7.webp Foto: KK Partizan

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka izjavio je da očekuje težak meč protiv Reala i istakao da madridski klub ima kvalitetan tim.

Košarkaši Partizana dočekaće u petak u "Štark areni" od 20.30 časova ekipu Reala u 31. kolu Evrolige.

"Prvi su na tabeli, igraju neverovatnu košarku od početka sezone, biće ovo mnogo teža utakmica nego sa Baskonijom", rekao je Ponitka na konferenciji za medije u Beogradu.

Podsetio je da košarkaši Reala dugo godina igraju zajedno.

"Kostur tima im je praktično isti godinama. Igraju timski, svaku utakmicu neko drugi može da iskoči i da ponese tim ka pobedi. Njihova snaga je u kvalitetu i timskom radu, moramo da budemo fokusirani i snažni od samog početka meča", naveo je košarkaš Partizana.

"Ali, kada igramo zajedno, kada delimo lopte i borimo se od prvog trenutka, možemo da igramo sa svima. To je sigurno naša snaga", dodao je Ponitka.

Umor ne postoji

Košarkaš Partizana Pi Džej Doužer je izjavio da su crno-beli spremni za duel sa Realom.

"Veoma bitna utakmica za nas, imamo sjajnu priliku da igramo protiv najbolje ekipe u Evropi, radujemo se, mislim da smo spremni. Igramo pred našim navijačima, umor ne postoji, bićemo spremni", rekao je Doužer.

Real je prvi na tabeli Evrolige sa 24 pobede i šest poraza, dok je Partizan na desetoj poziciji sa skorom 14/16.

"Real je veoma iskusan tim, igraju dugo zajedno. To je sjajna grupa igrača, osvojili su nekoliko titula. Drugačiji su tim od Baskonije, mi ćemo da izađemo sa istom agresivnošću i pokušati da pobedimo", zaključio je košarkaš Partizana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()