Real uzeo meru Partizanu, a Zvezdi će uskoro Kampaca

Argentinca u Madridu čeka trogodišnji ugovor, tvrdi španska "Mark"

11.05.2023. 14:46
  • Podeli:
Fakundo Kampaco-63f14a69215dd.webp Foto: Dimitrije Nikolić/Tanjug

Odjeci istorijskog povratka Real Madrida protiv Partizana u petoj utakmici najuzbudljivije egal utakmice u Evroligi još nisu izbledeli u "Vizink centru". Euforija zbog preokreta serije i plasmana na fajnal for Evrolige traje, a nove vesti koje stižu iz "belog" kluba jesu da "na leto, prema svemu sudeći, dres Reala, ponovo, oblači Fakundo Kmapaco", piše španska "Marka":

Argentinca, koji trenutno igra u Crvenoj zvezdi i koji je vrlo brzo, po dolasku u Beograd, postao ljubimac navijača, "čeka trogodišnji ugovor sa cifrom od 3.000.000 evra bruto za svaku od njih". Računajući porez i amortizaciju klauzule od 2.600.000 evra koliko još duguje, Kampacova neto plata bi trebalo da bude nešto više od 1.000.000 evra. 

Faku je poslednjih meseci imao mnogo bolje ponude od Realove. Neki evroligaški klub mu je čak nudio 12.000.000 miliona neto za naredne tri sezone, ali je njegova želja da se vrati u klub iz Madrida prevagnula, tvrdi "Marka".

Još jedna stvar koja će u odluci košarkaša prevagnuti jeste želja njegove porodice da se vrati u svoj dom u španskoj prestonici. 

Crvena zvezda se u ovom tekstu ne pominje ni u jednoj rečenici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()