Rekonstrukcija u Bajernu: Čelnici kluba se oprostili od Bolmara i Radončića

Nemački tim je do sada doveo dva nova igrača

06.07.2024. 16:30
  • Podeli:
Radoncic profimedia-6689544ac229a.webp Foto: Profimedia

Argentinski košarkaš Leandro Bolmaro i Nemac crnogorskog porekla Dino Radončić nisu više članovi Bajerna, saopštio je danas šampion Nemačke. 

Kako je saopšteno, Bolmaro (23) je izabrao izlaznu klauzulu iako je postojala mogućnost da ostne u klubu. Na isti način je klub napustio i Radončić (25). 

Bajern je do sad doveo dva nova igrača, ekipi su pojačali Oskar da Silva i Kevin Jebo.

Ekipa je još uvek bez trenera jer nije imenovan naslednik Pabla Lasa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()