Riki Rubio ima podršku Klivlenda: Kad prevaziđe probleme vratiće se

Niko ne odustaje od španskog beka

05.10.2023. 15:05
  • Podeli:
Riki Rubio-6474a7e5bfa53.webp Foto: Profimedia

Riki Rubio, očekivano, nije bio na predstavljanju tima Kavalirsa za predstojeću NBA sezonu. Španski bek ima ovlašćenje franšize da ne bude prisutan u prvim danima rada, odnosno sve dok traje njegova borba i prevazilaženje mentalnih, zdravstvenih, problema koji su se javili tokom leta i zbog kojih je napustio pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo. 

Kobi Altman, predsednik košarkaškog kluba Klivlend, rekao je medijima da franšiza nastavlja „u potpunosti da podržava Rikija Rubija u njegovim naporima i za sada je najbolje da ostane van tima, za šta ima našu dozvolu".

Klub je, kako se navodi, "u redovnoj komunikaciji i konsultacijama sa igračem i nastavlja da ga podržava na svaki mogući način. Organizacija želi sve najbolje i Rikiju i njegovoj porodici". Altman nije dao više informacija o slučaju španskog internacionalca „iz poštovanja njegove privatnosti".

Ono što je Altman želeo da razjasni jeste da se nisu razmatrale opcije oko Rikijevog povlačenja iz košarke i izrazio je uverenje da će Španac, koji će 21. oktobra napuniti 32 godine, moći da se vrati aktivnostima kada prevaziđe svoje probleme.

Rubio je prošle sezone odigrao 33 utakmice nakon što je odsustvovao više od godinu dana zbog pokidanog prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena koji je zadobio krajem 2021. U tim utakmicama imao je prosek od 17,2 minuta, 5,2 poena i 3,5 asistencija po meču.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()