Ristić: Oslabljeni jesmo, ali i ovakvi možemo da kliknemo na terenu

Baza je odlična atmosfera, a kasnije i kako ćemo da kliknemo na terenu, kaže centar Srbije

27.07.2023. 13:50
  • Podeli:
Dušan Ristić-63aac676e3366.webp Foto: Profimedia

Srpski centar Dušan Ristić izjavio je da nacionalna selekcija jeste oslabljena, ali da je košarka kolektivni sport u kom funkcionalan tim može da dođe do uspeha, prenosi Sportklub.

Košarkaši Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Kalinić definitivno neće igrati na Svetskom prvenstvu.

"Nema tu više šta da se priča, tako je, kako je. Najvažnije je da mi koji smo se okupili imamo veliku želju da nešto napravimo, neki bolji rezultat od onog što se desilo prošlog septembra na Evropskom prvenstvu. Baza je odlična atmosfera, a kasnije i kako ćemo da kliknemo na terenu. Ako nam to pođe za rukom, biće baš dobro", istakao je Ristić.

Dodaje da je košarka kolektivni sport i da Srbija ima šanse pored toga što je oslabljena.

"Ne mogu da kažem da nismo oslabljeni, to je evidentno, ali, daj da ne smetnemo sa uma da je košarka kolektivni sport, a timska igra iznad svega. Nije malo primera pod obručima da je funkcionalni tim bacao u senku individualne kvalitete", zaključio je Ristić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()