Milvoki se uzda u oporavak Adetokumba i Lilarda: Rivers rekao kakvo je stanje

Rivers je odgovorio na pitanje novinara o eventualnom povratku Adetokumba i Lilarda na teren.

01.05.2024. 13:15
  • Podeli:
Tan2024-05-0104081957_4 janis adetokumbo damian lilard AP PhotoMorry Gash-66321da110865.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Morry Gash

Trener košarkaša Milvokija Dok Rivers izjavio je danas da se i dalje nada da će povređeni Janis Adetokumbo i Demijan Lilard moći da se oporave pre kraja serije prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv Indijane, prenosi AP.

Košarkaši Milvokija su jutros na svom terenu pobedili Indijanu rezultatom 115:92 i smanjili na 3:2 u seriji u prvom kolu plej-ofa Istoka. 

Rivers je odgovorio na pitanje novinara o eventualnom povratku Adetokumba i Lilarda na teren.

"Ne znam kako da odgovorim na to. Znam samo da se nadam. Mislim da su veoma, veoma blizu", rekao je Rivers.

Adetokumbo je propustio celu seriju pošto se povredio desetog aprila u pobedi protiv Bostona u regularnom delu sezone. Lilard se povredio na trećem meču plej-ofa sa Indijanom.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Indijani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()