Rodman i u 63. godini skreće pažnju na sebe: Legendarni košarkaš podržao Prajd u Njujorku

Dugo nije bilo Rodmana na javnoj sceni

26.06.2023. 14:50
  • Podeli:
Dennis Rodman_suknja_foto_Instagram-64995ffb199b5.webp Foto: Instagram/dennisrodman

Legendarni NBA košarkaš i peterostruki prvak najjače lige sveta Denis Rodman i dalje skreće pažnju na sebe svojim izgledom, ponašanjem, odnosno stavom. Nekadašnji igrač Čikago Bulsa i Detroit Pistonsa na Prajdu u Njujorku pojavio se u "škotskoj" mini suknjici.

Rodman je na Instagram nalogu objavio snimak na kom se vidi da je prisustvovao njujorškom Prajdu, a tu je pozdravio okupljene ljude. Izazvao je oduševljenje svih prisutnih, naročito što ga ljudi retko viđaju u javnosti i malo im je dostupan.

Na taj način slavni košarkaš pružio je podršku okupljenima, a napisao je uz objavu da će "ljubav uvek pobediti".

Zbog svoje objave dobio je najrazličitije komentare. Veliki je broj onih koji su mu se zahvalili za dolazak i poručili da je njegova poruka velika podrška, dok je ozbiljan broj i onih koji ga vređaju u komentarima.

Rodmanovu karijeru, koja je trajala do 2006. godine, ali i period nakon nje, obeležili su brojni skandali van košarkaške dvorane.

Između ostalog, izdvaja se njegova poseta predsedniku Severne Koreje Kimu Jongu Unu iz 2014. godine, nakon čega je poručio da će s kontroverznim čelnikom ove azijske zemlje biti zauvek prijatelj.

Podsetimo, 62-godišnji Rodman već dugo ne igra na košarkaškim terenima. Od 1986. do 2000. godine osvojio je pet titula prvaka NBA lige, a dva puta od toga izabran je u Ol star tim.

Titule prvaka NBA lige osvajao je u Detroitu i Čikagu, dva puta s Pistonsima te tri puta s Bulsima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()