Sabonis obnovio ugovor sa Kingsima

Litvanac je prošle sezone izborio plasman u plej-of NBA lige posle 17 godina

02.07.2023. 11:45
  • Podeli:
Domantas Sabonis-64a143542cbfd.webp Foto: Profimedia

Čelnici Sakramenta dogovorili su novi ugovor sa Domantasom Sabonisom po kome će litvanski košarkaš da dobije 217.000.000 dolara za pet godina, prenosi ESPN.

Američki mediji navode da će Sabonis naredne sezone da zaradi 30,5 miliona dolara.

Litvanski košarkaš je prošle sezone sa Kingsima izborio plasman u plej-of NBA lige posle 17 godina. Sakramento je prošle sezone u 1. kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige eliminisan od Golden Stejta.

Sabonis je prošle sezone prosečno postizao 19,1 poen i imao je 12,3 skoka i 7,3 asistencije po meču.

Sakramento je prethodno produžio ugovor sa Harisonom Barnsom, ali doveo i nakorisnijeg igrača Evrolige Sašu Vezenkova iz Olimpijakosa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()