Šarlot nemoćan pred Milvokijem: Pokuševki sa klupe gledao Micićeva magična dodavanja

Vasa je meč završio sa sedam asistencija

01.03.2024. 11:43
  • Podeli:
Vasa Micić AP PhotoNell Redmond_Tanjug-65e198541c373.webp Foto: AP Photo/Nell Redmond/Tanjug

Igrači Šarlota poraženi su od Milvokija u NBA ligi 111:99, a srpski košarkaš Vasilije Micić je na terenu proveo 15 minuta, pogodio jedan šut za dva, promašio četiri trojke, ali i imao na sedam asistencija i jedan skok, dok Aleksej Pokuševski nije dobio prliku da debituje u dresu Hornetsa, pošto je meč odgledao sa klupe.

Goste je predvodio Janis Adetokumbo sa 24 poena i 10 skokova, dok je Malik Bizli dodao 19 poena. Pratio ih je Demijan Lilard sa 17 i šest asistencija.

Na drugoj strani, Brendon Miler je sa postignutim 21 poenom bio najefikaniji kod domaćina, Grent Vilijams je dao 17, dok je Majls Bridžis susret završio dabl-dabl učinkom - 15 poena i 10 skokova.

Orlando slavio nad Jutom

Košarkaši Orlanda pobedili su ekipu Jute rezultatom 115:107. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Bankero sa 29 postignutih poena, a Sags je dodao 15. Na drugoj strani Kolins je ubacio 19 poena uz 10 skokova.

Pobeda Golden Stejta nad Njujorkom

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Njujork rezultatom 110:99. Voriorse je predvodio Kari sa 31 poenom i 11 skokova, a Kaminga je dodao 25 poena. Za Nikse je 27 poena ubacio Branson.

Lejkerski nakon produžetka savladali Vašington

Najdramatičnije bilo je u Los Anđelesu gde su se Lejkersi tek posle produžetka savladali Vašington 134:131 (126:126). Imali su gosti pobedu u svojim rukama, ali je onda Rivs na 20 sekundi pre kraja pogodio za produžetak.

Najefikasniji za Vizardse bio je Džordan Pul sa 34 poena, pratili su ga Marvin Begli sa 23 i Kajl Kuzma sa 20 poena. Kod domaćina istakli su se Entoni Dejvis koji je susret završio sa dabl-dabl učinkom - 40 poena i 15 sk, Lebron Džejms je meč završio sa 31 poenom, četiri skoka i devet asistencija i Deanđelo Rasel 22 poena 6 skokova i 5 asistencija.

Sudar ruki divova pripao Vembiju

Košarkaši San Antonio Sparsa savladali su Oklahomu u šuterski veoma efikasnoj utakmici rezultatom 132:118, a duel je obeležio sudar dvojice visokih novajlija u NBA ligi - udario je Čet Holmgren na Viktora Vembanjamu.

Najefikasniji u redovima Okhalome bio je Šej Gildžes-Aleksander sa 31 poenom, pratio ga je Džejlen Vilijams sa 26, dok je Holmgren susret završio sa 25 poena.

Najbolji izabranik Grega Popovića bio je Viktor Vembanjama koji je postigao 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija, pratio ga je Devin Vasel sa, takođe, 28 poena i Džeremi Sočan sa 21 poenom i 10 skokova.

Ostali rezultati:  Feniks - Hjuston 110:105.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()