Serelis oprezan dočekuje Zvezdu: Nismo ravnodušni prema njihovim velikim ambicijama

Umorni smo i mi i oni, ali svako iz svog razloga ide na pobedu, rekao je novajlija na klupi Panatinakosa

10.03.2023. 08:16
  • Podeli:
Hristos Serelis-640a252cb5f02.webp Foto: Profimedia

Novi trener Panatinaikosa Hristos Serelis dočekuje, u petak od 20 časova, u OAKA areni Crvenu zvezdu, što mu dođe kao generalna proba pred grčki derbi sa Olimpijakosom. On je pun elana i želje za dokazivanjem od kada je nasledio Dejana Radonjića na klupi "zelenih", ali sigurno ne poznaje bolje svog večerašnjeg protivnika od svog prethodnika.

"Očekujem da vidim da naši igrači budu posvećeni defanzivi svih 40 minuta. Igramo na svom terenu, navijači će nam pomoći, moramo da igramo čvršće u odbrani, da pokrijemo greške jedni drugima. Od kada sam se priključio timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo da budemo nezainteresovani", rekao je Hristos Serelis, prenosi zvanični sajt Panatinaikosa.

Grk zna i oprezan je da Crvena zvezda nije odustala od ambicije da izbori plasman u Top 8 Evrolige. Upozorava svoj tim da mora da bude borbeniji i defanzivniji nego inače.

"Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom, a oba tima će biti umorna. Cilj Zvezde je da se plasira u plej-of, ali nemojte da mislite da ćemo da budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu", zaključio je Serelis svestan poraza od pre dva dana u Monaku.

Crvena zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos 16. sa skorom 8/19.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()