Serž Ibaka MVP 11. kola Evrolige

Iskusni centar je u pobedi njegove ekipe nad Virtusom rezultatom 90:76, ubacio 24 poena, uz 13 skokova i dve blokade, za indeks korisnosti 34

02.12.2023. 19:00
  • Podeli:
serge ibaka-65020a4760ff8.webp Foto: Profimedia

Španski centar i igrač Bajerna Serž Ibaka najkorisniji je igrač 11. kola Evrolige.

Iskusni centar je u pobedi njegove ekipe nad Virtusom rezultatom 90:76, ubacio 24 poena, uz 13 skokova i dve blokade, za indeks korisnosti 34.

Na drugom mestu su plejmejker Real Madrida Fakundo Kampaco i krilni centar Žalgirisa Edgaras Ulanovas, sa indeksom korisnosti 32.

Bajern je u dosadašnjem delu Evrolige zabeležio pet trijumfa i šest poraza, a u narednom kolu igraju protiv Olimpije iz Milana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()