Sferopulos nakon osvajanja Kupa sa Zvezdom: Svaki igrač je dao sve od sebe za ovaj trofej

Crveni-beli su četvrti put uzastopno osvojili trofej, a ukupno 13. put u istoriji nacionalni kup.

18.02.2024. 07:58
  • Podeli:
Tan2024-02-1617515956_8 janis sferopulos foto dimitrije nikolić-65d1ada58bf6f.webp Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

"Želim da čestitam mojim igračima na solidnoj utakmici. Nije lako igrati derbi u ovakvoj atmosferi. Ovo je sjajan dan za našu organizaciju”, rekao je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos posle pobede njegovog tima nad ekipom Partizana rezultatom 85:79 u finalu Kupa Radivoja Koraća. 

Crveni-beli su četvrti put uzastopno osvojili trofej, a ukupno 13. put u istoriji nacionalni kup.

“Nismo počeli dobro. Partizan je u prvom poluvremenu kontrolisao utakmicu. Za nas je jako važna bila završnica prvog poluvremena kada smo reagovali dobro u odbrani, takođe smo u napadu bili dobri", istakao je Sferopulos na konferenciji za medije.

"Veliki kredit dajem timu koji je radio sjajno sa igračima, imali smo mnogo problema ali pošto smo na kraju pobedili nema potrebe za izgovorima", dodao je grčki stručnjak.

"Imali smo problem da Lazićem i Teodosićem. Zato želim da čestitam terapeutima koji su učinili sve da oni igraju na ovom meču”, rekao je Sferopulos i naglasio da je svaki igrač dao sve od sebe.

"Igrači su se mnogo trudili. Videli ste koji su napor pružili kako bi pobedili na ovom meču. Zbog problema koje smo imali sa Lazićem i Teodosićem, imali smo samo jedan trening sa kontaktom. Svaki igrač je dao sve od sebe kako bi se osvojio trofej", zaključio je Sferopulos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()