Sferopulos nakon poraza: "Ako ne rešimo problem sa odbranom..."

Loš početak sezone za crveno-bele

22.09.2024. 20:15
  • Podeli:
sferopulos-663f7684d6354.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na startu ABA lige od ekipe Dubaija, a trener crveno-belih Janis Sferopulos nije mogao da bude zadovoljan na načinom na koji je aktuelni šampion regionalne lige ušao u meč.

"Želim da čestitam Dubaiju na pobedu. Mi nismo otvorili utakmicu na pravi način, dozvolili mnogo lakih poena, dozvolili smo im da bro dođu do dvocifrene prednosti. Početkom druge deonice su došli do najvećeg vođstva. Odgovorili smo boljom odbranom i povratili momentum na našu stranu. Na kraju prvog poluvremena smo opet dozvolili nekoliko lakih poena", rekao je Sferopulos.

Imala je Zvezda šansu da slavi, ali je Kodi Miler Mekintajer promašio pobedu u poslednjem napadu.

"Generalno Dubai je postigao mnogo koševa i bilo je teško doći u situaciju da je pobeda moguća. Imali smo poslednju šansu da dođemo do trijumfa, ali nažalost nismo pogodili. Čak i da smo pogodili, jasno je da moramo da igramo bolje u odbrani. To moramo da rešimo i igramo bolju odbranu pogotovu protiv dobrih timova kao što je Dubai, u suprotnom nećemo imati velike šanse u ovakvim mečevima".

Ulazak Dubaija u jadransko društvo raduje grčkog stratega.

"Dobro je što je Dubai u ABA ligi, želim im sreću, organizacija je veoma dobra", zaključio je trener Zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()