Sferopulos nema zamerke za svoj tim: Prvi put pomenuo s kim bi rado sarađivao i sledeće sezone

Videli smo pravi derbi, igrao je trener Zvezde protiv svog bivšeg tima

04.04.2024. 22:42
  • Podeli:
Janis Sferopulos-65b74eee428c8.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle poraza od Olimpijakosa (86:89) da je njegova ekipa pružila maksimum i borila do kraja i dodao da nema zamerki na račun igrača.

"Videli smo pravi derbi. Borili smo se do samog kraja. Olimpijakos je bolje počeo. Unapredili smo ritam i u napadu i odbrani. Pružili smo maksimum i nemam zamerki. Detalji su odlučili", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije posle utakmice.

Zna grčki stručnjak šta je falilo da Zvezda dođe do pobede.

"Pre svega sreća u ovakvoj utakmici. Centar Olimpijakosa je pogodio trojku na nerešen rezultat. Mislim da moramo da unapredimo detalje na kraju, da budemo fokusirani u napadu i donesemo prave odluke u odbrani", dodao je trener crveno-belih.

Usledilo je novinarsko pitanje o tome šta je Zvezdi nedostajalo za bolje rezultate u Evroligi ove sezone. 

"Ne mogu da odgovorim sad na ovo pitanje. Dobićete odgovor na kraju sezone", istakao je Sferopulos.

Grk je rekao da bi voleo da i sledeće sezone sarađuje sa 37-godišnjim Milošem Teodosićem.

"Miloš je igrač sa kojim sam povezan već dosta godina. On je sa 19 godina stigao u Olimpijakos kad sam bio pomoćni trener. Bili smo stalno u kontaktu. Ponovo smo sarađivali u CSKA u sezoni 11/12. I tada sam bio pomoćni trener. Sada sam jako srećan što sam mu trener, jer sam ranije bio u ulozi pomoćnika. Miloš je legendaran igrač i jako bih voleo ako bi nastavio da igra za nas", zaključio je Sferopulos i dodao da očekuje da Trej Tompkins i Nikola Topić uskoro budu spremni da zaigraju. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()