Sferopulos: Nisam video šta se tačno desilo, ali sam smirivao Mitrovića

Trener košarkaša Crvene zvezde govorio je posle pobede u Zadru

12.11.2023. 19:25
  • Podeli:
joanis sferopulos kk crvena zvezda (2)-6536d2850365f.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar 81:74, a dana pre meča prethodili su incidenti, u kojima četvoro ljudi povređeno.

"Znali smo da je Zadar dobar tim, posebno na svom terenu igra dobru košarku. Znali smo d neće biti lako, zato smo morali da budemo koncentrasani. Zbog toga čestitami gral+čima, jer smo ovde došli fokusirani da odigramo težak meč. Napadački smo bili dobri veći deo meča, što se odbrane tiče u prvom poluvremenu nismo bili toliko efektivni. Treća četvrtina je bila ključna, kada smo se vratili iz slavačionice zaigrali smo dobru odbranu. U četvrtoj četvrtini smo kontrolisali igru. Nama sledi težak rapsored, a Zadru želim sreću u nastavku", rekao je Janis Sferopulos.

O situaciji na kraju treće četvrtine između navijača i Luke Mitrovića, koji su ga provcirali.

"Nisam video šta se tačno dešava, ali sam smirivao igrača da se fokuju ina igru. To je bilo najvažnije", rekao je Grk, koji je upitan i o atmosferi.

"Bila je veoma dobra, dvorana je lepa i velika. Nisam razumeo, ali sam čuo navijanje. Nadam se da je bilo okej", poručio je Sferopulos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()