Silovita Zvezda pokazala sav napadački arsenal: Crveno-beli trojkama srušili Zadar

Zvezda je prekinula loš niz od tri uzastopna poraza u ABA i Evroligi

11.02.2024. 20:49
  • Podeli:
PXL_050124_108172961 jago dos santos janis sferopulos kk crvena zvezda Dusan MilenkovicATAImagesPIXSELL-6599b0d8b3cc6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar u utakmici 20. kola ABA lige rezultatom 93:55

Pitanje pobednika nije se postavljalo nijednog momenta. Zvezda je od starta dala gas i pravim rafalom trojki stekla veliku prednost.

Nakon prve četvrtine bilo je 31:12. Prednost je rasla u drugoj četvrtini za čak +31 na poluvremenu 53:22.

U trećoj deonici prednost je narasla na maksimalnih +40 66:26. Zadar je uspeo da smanji krajem treće i početkom poslednje deonice, ali je Zvezda ponovo dodala gas i zabeležila bviše nego ubedljivu pobedu.

Zvezda je prva na tabeli sa učinkom od 17 pobeda i tri poraza. Zadar je trenutno peti sa skorom 11-9.

Zvezda je tako prekinula loš niz od tri uazstopna poraza u ABA i Evroligi.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()