Skroman učinak Micića i Pokuševskog u porazu Šarlota od Golden stejta

Pobednički tim predvodio Stef Kari

30.03.2024. 10:27
  • Podeli:
micic-6607dada99bac.webp Foto: AP Photo/Chris Carlson

Košarkaši Golden stejta nadigrali su Šarlot sa 115:97 na gostovanju i nastavili seriju od tri vezane pobede na gostujućim terenima. Pobednički tim je predvodio Stef Kari, a reprezentativci srbije su imali skroman učinak u timu domaćina.

"Ratnici" su ovom pobedom nastavili nadmetanje sa Lejkersima i Sakramentom, ali i održali korak u trci sa Hjustonom koji je u seriji trijumfa i sa skorom 39-34 konkuriše za plej-in na zapadu.

Na drugoj strani Šarlot je ostao bez šansi za plasman na istoku čak i da pobedi u preostalih devet utakmica.

Golden stejt su u efikasnosti predvodili Stef Kari sa 23 i Vigins sa 20 poena, dok je u poraženom timu najefikasniji bio Majls Bridžs sa 22 poena.

U timu poraženih domaćina srpski internacionalci su imali skroman učinak. Vasilije Micić je susret završio sa 10 poena uz 8 asistencija i dva skoka, a Aleksej Pokuševski je zvršio susret sa šest poena, uz jednu trojku iz šest pokušaja.

U sinoćnim mečevima i ostali srpski internacionalci nisu imali sreće i našli se u poraženim timovima. Nikola Jović je imao skroman učinak u timu Portlanda koji je deklasiran od Majamija sa čak 60 koševa razlike sa 142:82, a njegov imenjak Jokić je odigrao novu odličnu partiju za Denver ali nije uspeo da sačuva tim od poraza sa 111:98 od Minesote.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()