Šok za Jokića i Nagetse: Minesota napravila brejk na startu polufinala Zapada

Drugi meč polufinalne serije Zapada igra se u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka od 4 časa po našem vremenu

05.05.2024. 07:14
  • Podeli:
nikola jokić, 4 maj 2024 - profimedia-663715ae2cf79.webp Foto: Profimedia

Denver je porazom počeo polufinalnu seriju NBA lige! Minesota je napravila brejk u Koloradu i slavila sa 106:99.

Nikola Jokić ubacio je 32 poena uz 8 skokova i 9 asistencija, ali... Imao je srpski as i dosta grešaka! Izgubio je čak sedam lopti, a trojke je šutirao 9-2. Na sve to Gober je preko njega ubacio četiri poena pri egal rezultatu četiri minuta pre kraja meča.

A, kada na sve to dodamo i činjenicu da Mareja "nije bilo" u prvom poluvremenu - 0 poena, postaje jasno zašto su gosti slavili pobedu. U trećoj četvrtini se probudio Džamal, ali kasnije kada se lomio meč bio je neprimetan.

Minesota je imala neverovatnog Edvardsa koji je ubacio 43 poena - uživanje je bilo gledati kako igra ovaj 23-godišnji bek. Denver nije imao baš nikakvo rešenje kako da zaustavi najboljeg igrača rivala.

U poslednjem kvartalu čudesno je igrao i Rid koji je za četiri minuta ubacio čak 14 poena. Nagetsi ni na to nisu imali odgovor.

Drugi meč polufinalne serije Zapada igra se u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka od 4 časa po našem vremenu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()