Specijalna podrška: Porodica Lesor gleda Partizanov poslednji evroligaški ples u ovoj sezoni

Vatreni Grobari

12.04.2024. 20:48
  • Podeli:
Matijas Lesor Partizan_ABA-640f9c3e3ec3c.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana večeras se opraštaju od elitnog kontinentalnog društva za ovu sezonu.

Porazom Crvene zvezde od Anadolu Efesa crno-beli su izgubili teoretsku šansu da se nađu u plej-inu Evrolige, pa protiv Valensije u Areni igraju sa častan oproštaj od elitnog takmičenja.

Bez obzira na to što meč ima samo prestižni karakter, Partizanovi navijači su u velikom broju došli da pozdrave izabranike Željka Obradovića, koji će večeras imati i specijalnu podršku.

Naime, u najvećoj dvorani na Balkanu nalazi se porodica Matijasa Lesora.

Supruga Trejsi i sin Matson su tako još jednom odlučili da i u praksi pokažu koliko su im crno-bele boje prirasle za srce i da se s pravom svrstavaju među vatrene Grobare.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()