Srpski trener pomoćnik Mesini u Armaniju

Bio je i košarkaš i trener, u Srbiji i inostranstvu

05.07.2023. 14:57
  • Podeli:
Etore Mesina-64a56883a1b3b.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaški stručnjak Milan Tomić (50) novi je član stručnog štaba Olimpije iz Milana, saopštio je italijanski klub.

Tomić će biti pomoćnik prvom treneru Olimpije Etoreu Mesini. Klub iz Milana je prošle sezone osvojio titulu u italijanskom prvenstvu.

"Srećan sam i uzbuđen što sam postao deo tako prestižnog kluba i familije kakva je Olimpija. Raditi sa jednim od najboljih evropskih trenera i biti deo ovako kvalitetnog stručnog štaba je velika čast i prilika za mene. Od sada ću biti potpuno fokusiran da pomognem ekipi da ostvari ciljeve koje želimo da ostvarimo na kraju sezone", rekao je Tomić, prenosi zvanični sajt kluba.

Tomić je u karijeri igrao za beogradski Radnički, Olimpijakos i Kolosos. On je bio pomoćni trener u Olimpijakosu, a samostalno je vodio Crvenu zvezdu i Peristeri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()