Šta rade njih dvojica: Dončić pozvao Bogdanovića da šutiraju sa pola terena

Dončiću da ne poverujete da je košarša, ali je precizan kao programirani robot

05.04.2024. 12:09
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-660fc68b0d256.webp Foto: AP Photo/LM Otero/Tanjug

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović i igrač Dalasa Luka Dončić su na zagrevanju pre početka utakmice probali šut sa pola terena.

Dalas je savladao na svom parketu Atlantu 109:95. Bogdanović je bio najefikasniji u poraženom timu, a Dončić je bio drugi najbolji igrač Maveriksa na utakmici.

Pre početka duela, Bogdanović i Dončić su razmenili šuteve sa polovine igrališta i ubacili su po jednu trojku. Kapiten reprezentacije Srbije je rado prihvatio poziv slovenačkog asa i nakon srdačnog pozdravljanja uputili su šuteve ka košu.

Luki da ne poverujete da je košarkaš, ali mu je zato šut precizan kao da ga robot navigira. Na Bogdanu se odmah vidi da je svaki detalj na svom mestu i pri tom odaje utisak da je zategnut i spreman "kao praćka". Prvi šut pogodila su obojica, dok je drugi bio prijateljski prekinut. 

Dalas je na poslednjih 10 utakmica upisao osmi trijumf, trenutno se Maveriksi nalaze na petom mestu Zapadne konferencije, dok je Atlanta na 10. poziciji na Istoku.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()