Stiže zamena za Bolomboja: Zvezda naciljala pojačanje

Crveno-beli aktivni na tržištu

26.10.2024. 18:30
  • Podeli:
bolomboj kk crvena zvezda-671797e5ab6a3.webp Foto: KK Crvena zvezda

Sjajno su košarkaši Crvene zvezde započeli sezonu u Evroligi, ostvarili su tri pobede, imali neizvesnu završnicu protiv Barselone, a onda je može se reći sve krenulo malo lošijim putem.

Budućnost je u okviru ABA lige dočekala crveno-bele, a veliki peh se dogodio nakon proklizavanja najboljeg Zvezdinog igrača Džoela Bolomboja.

Snažni centar će zbog povrede biti van terena skoro mesec dana, a njegov nedostatak video se u meču protiv Reala gde je tim iz Madrida ubedljivo slavio.

Klub sa Malog Kalemegdana je angažovao Filip Petruševa, ali tu ne namerava da stane.

Traže potencijalnu zamenu za Bolomboja, a pominje se nekoliko imena, od Džonatana Motlija čiji su zahtevi previsoki, do Hasijela Rivera, Tonija Džekirija i Bizmaka Bijomba koji bi došao iz NBA lige.

Prema saznanjima "Sportske.net", poslednjepomenuti neće potpisati za Crvenu zvezdu i novi centar će doći sa evropskog tla. 

Dogovor je postignut sa Tonijem Džekirijem, ali ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()