Stigla oštra kazna: Suspendovan Milan Gurović

Sankcionisano je i nekoliko igrača Reala i Vizure

19.05.2024. 14:24
  • Podeli:
milan gurovic ata images Ivica Veselinov-664746ddbaadc.webp Foto: Ata images/Ivica Veselinov

Veliki skandal izbio je na utakmici juniorske Kvalitetne lige između košarkaša Vizure i Reala, kada je došlo do fizičkog sukoba.

Košarkaški savez Beograda je po hitnom postupku doneo odluku o privremenoj suspenziji Milana Gurovića, našeg proslavljenog košarkaša, koji je vlasnik Reala.

Uz to je suspendovano i nekoliko igrača iz obe ekipe. Ipak na konačnu odluku će se još sačekati.

"Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu", istakao je Marko Strika, komesar takmičenja, prenosi “Sport Klub“.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()