Sve po starom: Lesor izgubio pa ušao u klinč sa navijačima Olimpijakosa

Teško mu pao poraz u finalu Superkupa

30.09.2024. 12:35
  • Podeli:
matijas lesor profimedia-66fa7669d3480.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Olimpijakosa osvojili su prvi trofej u sezoni pošto su u finalu Superkupa Grčke pobedili Panatinaikos.

Najteže je poraz podneo centar aktuelnog šampiona Evrope, Matijas Lesor.  Naime, on je posle utakmice ušao u raspravu sa navijačima tima iz Pireja.

Nije ovo prvi put Lesoru da uđe u verbalni duel sa protivničkim navijačima, sećamo se i prošlogodišnjih sukoba u Grčkoj, ali i onih u Beogradu sa navijačima Crvene zvezde.

Najefikasniji u ekipi Olimpijakosa bio je Saša Vezenkov sa 20 poena. Srpski košarkaš Filip Petrušev je za 26 minuta u igri postigao 18 poena i imao je osam skokova. Tajler Dorsi je dodao 18 poena.

U ekipi Panatinaikosa najbolji je bio Marijus Grigonis sa 19 poena, dok je Kostas Slukas dodao 18.

Treće mesto osvojila je ekipa Peristerija, koja je pobedila Aris rezultatom 73:69.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()