Svi pričaju o Rajkovićevom Torontu: Kanađani nepobedivi na svom terenu

Pljuštali dabl-dabl učinci u NBA ligi

14.11.2023. 10:01
  • Podeli:
Toronto NBA liga-655335d786512.webp Foto: Christopher Katsarov/The Canadian Press via AP/Tanjug

Košarkaši Sakramenta pobedili su na svom terenu ekipu Klivlenda rezultatom 132:120 u meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Deron Foks sa 28 poena, dok je Kigan Marej dao 25. Domantas Sabonis je postigao 23 poena i imao je 10 skokova, a Kevin Herter je ubacio 20 poena. Trener Sakramenta Majk Braun ostvario je na meču sa Klivlendom 400. pobedu u NBA ligi.

U ekipi Klivlenda najefikasniji je bio Donovan Mičel sa 22 poena, dok je Karis Levert dao 21.

Košarkaši Toronta pobedili su na svom terenu Vašington 111:107. Ekipa Vašingtona je početkom treće četvrtine imala vođstvo od 23 poena prednosti (71:48), ali su domaći košarkaši uspeli da stignu do preokreta i pete pobede ove sezone.

U ekipi Toronta, koju predvodi srpski trener Darko Rajaković, najefikasniji je bio Paskal Sjakam sa 39 poena uz 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Kod gostiju, najbolji je bio Kajl Kuzma sa 34 poena.

Košarkaši Milvokija nadigrali su na svom terenu ekipu Čikaga 118:109. U pobedničkoj ekipi briljirao je Janis Adetokumbo sa 35 poena i 11 skokova. U poraženom timu najbolji je bio Nikola Vučević sa 26 poena uz 12 skokova i pet asistencija.

Košarkaši Bostona pobedili su na svom terenu Njujork 114:98. Kod domaćih, istakao se Džejson Tejtum sa 35 poena, sedam asistencija i šest skokova. U ekipi Njujorka najefikasniji je bio Džejlen Braun sa 26 poena.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()