Tamir Blat najkorisniji igrač prvog kola Evrolige

Na drugom mestu se nalazi košarkaš Partizana Tajrik Džons

05.10.2024. 15:30
  • Podeli:
Tamir Blat-651ace4bacc11.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Makabija Tamir Blat najkorisniji je igrač (MVP) prvog kola Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

 Makabi je pre dva dana u Beogradu u prvom kolu Evrolige pobedio Asvel rezultatom 89:82, a Blat je na ovom meču za 29 minuta u igri postigao 36 poena i imao je 12 asistencija, dva skoka i jednu ukradenu loptu. On je imao indeks korisnosti 36.

Na drugom mestu se nalazi košarkaš Partizana Tajrik Džons. Partizan je pre dva dana poražen u Vitoriji od Baskonije (82:88), a Džons je zabeležio 22 poena, četiri skoka, jednu asistenciju i dve ukradene lopte. On je imao indeks korisnosti 28.

Treće mesto su podelili Alfa Dijalo iz Monaka i košarkaš Fenerbahčea Vejd Boldvin, koji su imali indeks korisnosti 26. Peto mesto pripalo je igraču Makabija Hasijelu Riveru (24).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()