Tavares impresioniran: Beograd? Blagoslov je igrati tamo

Nisu vicešampioni novu sezonu počeli na pravi način

07.10.2024. 12:15
  • Podeli:
Valter Tavares-63c00fe6e8da1.webp Foto: Profimedia

Centar Real Madrida, Edi Tavares pričao je o izazovima u novoj sezoni Evrolige. Vicešampion Evrope je sezonu u Evroligi počeo porazom od Bajerna u Minhenu, što je malo ko očekivao.

"Očekivanja su mi da počnemo u pravom ritmu, da pronađemo brzo ritam, da možemo da budemo na što boljoj poziciji što pre, kao što smo to uradili i prošle sezone. Od nas očekujem da odmah budemo na pravom putu", istakao je Tavares.

On je dodao i da najviše voli da igra u sredinama kakva je Beograd.

"Mislim da se kada si igrač osećaš blagosloveno kada igraš pred takvim navijačima, publikom. Osećaš se posebno kada igraš u areni punoj ljudi koji navijaju za taj tim. U isto vreme, kada bismo to imali su svakoj dvorani svakog dana bismo imali žurku na košarkaškoj utakmici… za mene je to jedan od najboljih dana, kada idemo u Beograd, kada idemo u Grčku", objasnio je košarkaš Reala.

Real Madrid sezonu u Evroligi nastavlja utakmicom protiv Partizana kod kuće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()