Tavares MVP dva meseca: Centar Reala najkorisniji u plej ofu Evrolige

Na kraju jedne od najboljih serija Evrolige, u istoriji, jedna od najvećih zvezda ide na F4 kao MVP, saopštilo je takmičenje

11.05.2023. 15:04
  • Podeli:
Valter Tavares-63c00fe6e8da1.webp Foto: Profimedia

Centar Real Madrida Valter Tavares proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige u aprilu i maju, saopštili su organizatori najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Tavares je drugi meč sa Partizanom u Madridu propustio zbog povrede, nakon čega je u naredne tri utakmice u proseku beležio 17,7 poena, 8,3 skoka, dve blokade i 1,3 ukradenu loptu.

"Na kraju jednog od najboljih meseca u istoriji plej of serija Evrolige, jedna od najvećih zvezda, bukvalno i figurativno, ide na fajnal-for kao MVP za april i maj. Valter Tavares je pokazao sve što ume u protekle četiri utakmice između Partizana i Reala", saopštila je Evroliga.

Ovo je treći put da je iskusni centar proglašen za najboljeg košarkaša u mesecu nakon oktobra 2018. i novembra 2021. godine. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()