Tavares neizvestan za drugi meč: Bol u kolenu ne jenjava

Osetilo se njegovo odsustvo u drugom delu, realan je trener Reala Ćus Mateo

26.04.2023. 11:04
  • Podeli:
Edi Tavares-6448e8ba90af1.webp Foto: Profimedia

Edi Tavares u bolu - Real Madrid u problemu. Košarkaš španskog tima je, u prvom meču četvrtfinala Evrolige, protiv Partizana igrao 19 minuta bez prestanka i posle jednog udarca za posledicu dobio tegobu u levom kolenu. Zbog toga je centar Reala u drugom poluvremenu na parketu proveo svega dva i po minuta.

Prisustvo najvažnijeg igrača u taktici belog tima pod znakom pitanja je za drugi meč sa crno-belima. 

Tavares je na povratku iz svlačionice nosio glomazan zavoj na levom kolenu. Uprkos tome, trener Ćus Mateo ga je ponovo pustio u igru, ali je u njoj izdržao kratko. Vidno je bilo da hramlje, da bi se ispostavilo da bol ne jenjava i preselio se na klupu do kraja meča. 

Entoni Rendolf je zauzeo svoje mesto u prvim minutama bez njega na stazi i prvo što je Amerikanac uradio bila je trojka. Ali malo-pomalo se videlo da će Madrid patiti bez njegove unutrašnje reference. Na kraju je Iabusele bio taj koji je delovao kao '5' do kraja utakmice.

"Osetilo se njegovo odsustvo u drugom delu, iako se tim dosta borio. Odlično smo se branili, posebno u trećoj četvrtini. Imali smo iste zasluge kao Partizan za pobedu. U sredu ćemo ga testirati i videćemo kakvo je stanje, nadamo se da će biti dobro. Dobio je udarac u koleno i bol nije jenjavao", rekao je trener Reala Ćus Mateo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()