Tejtum: Skromno rečeno, jedan sam od najboljih igrača na svetu

Bilo je frustrirajuće dok se nije okrenulo, rekao je košarkaš Filadelfije

12.05.2023. 15:21
  • Podeli:
Džejson Tatum-645e3d1a2d80e.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Bostona Džejson Tejtum, junak šeste utakmice polufinala plej ofa u kojoj je predvodio Seltikse do trijumfa protiv Filadelfije, izjavio je da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV.

Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili broj pobeda u seriji na 3:3. 

Tejtum je postigao 19 poena, uz devet skokova i šest asistencija.

"Bila je ovo samo teška noć. Propustio sam nekoliko polaganja, otvorenih šuteva i sličnih stvari. Tako da je bilo samo frustrirajuće dok se nije okrenulo. Ja sam, skromno rečeno, jedan od najboljih igrača na svetu. Ja zaista verujem u to. Lako je to reći sebi kada imaš 35 ili 40 poena. Ali mislim da pokazuješ karakter kada možeš da kažeš sebi to kada si pogodio samo jedan put, kada znaš da stvari ne idu kako treba. Morate biti ista osoba, imati isti moral, isti karakter", istakao je Tejtum.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()